stichting

Stichting Hospice Noordoost Veluwe is een stichting die betrokken is bij Stichting Vrijwillige Hulpdienst De Kruimelschaar te Epe is, en daarmee ook aan hospice Casa Vera verbonden.

Deze stichting heeft zich al jaren ingezet om een hospice te realiseren in de Gemeente Epe en omstreken. Eind 2018 kwam dit in een stroomversnelling doordat het pand aan de Quickbornlaan 13 in Epe werd aangekocht. Na een interne opknapbeurt en de aanbouw van 3 gastenkamers werd het in april 2020 als hospice in gebruik genomen.

De "Stichting Hospice Noordoost Veluwe" zorgt voor het gebouw terwijl de exploitatie van het hospice voor rekening van Casa Vera komt.

Casa Vera is een plek waar mensen er voor u zijn, in de laatste moeilijke en ook zo bijzondere levensfase. Verdere bijzonderheden vindt u onder de kop "Hospice Casa Vera" in het menu van deze website.

St. Hospice Noordoost Veluwe werkt zonder overheidssubsidie en heeft uw steun nodig voor het in stand houden van het gebouw en doet daarom een beroep op u. Giften kunt u storten op NL55 RABO 0139 2332 53 , t.n.v. St.Hospice Noordoost Veluwe. Het is een een ANBI-geregistreerde stichting waardoor giften aftrekbaar zijn bij de aangifte van uw inkomstenbelasting. Als u op de onderstaande link klikt vind u daar de publicatie van de ANBI-gegevens.

 ANBI-gegevens